Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleSpor

Kırıkkale Spor Bilimleri Fakültesi ödüle doymuyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ulusal ve uluslararası şampiyonalarda çok sayıda başarıya imza atan Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, başarılarına yenilerini ekledi.

ALTIN MADALYA

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Antalya’da yapılan Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Burak Duymaz, 3000 metrede kendisinin ve Türkiye’nin son yıllardaki en iyi derecesini yaparak altın madalya almaya hak kazandı. Bulgaristan’ın Pirdop kentinde yapılan Balkan Kros Şampiyonası’nda Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizden Pelinsu Şahin U23 6 Km kategorisinde ikinci, Semra Karaaslan ise Büyük Kadınlar 8 Km kategorisinde beşinci oldu. Türkiye, U23 ve Büyük Kadınlar kategorisinde şampiyonayı takım halinde birincilikle tamamladı.

FUTBOL TAKIMI BİR ÜST LİGE ÇIKTI

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde düzenlenen, Üniversiteler arası Futbol Bölgesel Lig müsabakalarına da Üniversitemiz damga vurdu. Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Yavuz Kürşat Güldal’ın antrenörlüğünü yaptığı Erkek Futbol Takımımız, oynadığı beş müsabakanın dördünü kazanarak grubunda ikinci oldu ve bir üst lige çıkma müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Karşılaşma tarihi ve karşılaşma yerleri ileri tarihte belirlenecek.
Haber: Yeliz Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu