Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemKırıkkaleManşet

Kırıkkale Tarım fuarı kapılarını açıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Kırıkkale Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı için hazırlıklar tamamlandı. 100’e yakın firmanın stant açacağı Fuar bugün kapılarını ziyaretçilere açacak.

 

100’E YAKIN FİRMA STANT AÇACAK

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda, Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 3.’sü düzenlenen Kırıkkale Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı için hazırlıklar tamamlandı. Ülke genelinde Tarım ve Hayvancılık alanında faaliyeti bulunan 100’e yakın firmanın stant açacakları fuarda Kırıkkaleli çiftçiler tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde işlerini kolaylaştıracak teknolojik ürünleri yakından görme imkanı bulacaklar. Cumartesi Kapalı Pazar alanında kurulacak olan fuar açılışı 3 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek ve 6 Mayısa kadar 10.00-17.00 saatleri arası ziyaretçilere açık olacak.

 

MODERN TARIMA KATKI SAĞLIYOR

Her yıl artan bir ilgiyle karşılanan Kırıkkale Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarının açılışında bu yıl sürpriz bir de isim yer alacak. Televizyon programı yapımcı ve sunucusu hemşerimiz İkbal Gürpınar’da fuarın açılışına katılacak. Açılış programını sunacak olan Gürpınar’ın babasına ait İkbal Motorlu Araçlar firması da fuarda yer alan işletmeler arasında. Her yıl düzenlenen bu fuarda tarım aletleri üreticileri ile çiftçilerin buluştuklarını ve modern tarıma katkı sağlandığını belirten Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, konusunda bölgenin en büyük ve önemli buluşması olan bu fuarda tarımsal mekanizasyon anlamında tüm teknolojik yeniliklerin görücüye çıkacağını söyledi. Kırıkkale Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarının sadece kendilerinin değil, şehrin de önemli etkinliklerinden biri haline geldiğini ifade eden Varlı, şehrin sosyoekonomik hayatına büyük katkısı olan fuarın Türk Tarım Sektörünün gururu ve beklenen buluşma organizasyonu haline geldiğini vurguladı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x