Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kırlangıç köyünde çiftçiler bilgilendirildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırlangıç köyünde çiftçiler bilgilendirildi

Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün bilgi seferberliği kapsamında başlatılan köy ziyaretleri Balışeyh İlçesi Kırlangıç köyü ile devam etti. Düzenlenen toplantıda çiftçilerin talepleri ve karşılaştıkları sorunlar dinlendi, çözüm önerileri sunuldu.

 

KARŞILAŞTIKLARI SORUNLAR DEĞERLENDİRİLDİ

Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün bilgi seferberliği hareketiyle yola çıkarak başlattığı köy toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. İl Müdürü Sırrı Yılmaz yönetiminde 2017 yılında başlatılan tarımda bilgi seferberliği hareketinin devamı niteliğindeki köy toplantılarından yedincisi Balışeyh İlçesi Kırlangıç köyünde gerçekleştirildi. Çevre köylerin muhtar ve çiftçilerinin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda İl Müdürü Sırrı Yılmaz, Tarım ve Hayvancılığın bir sektör işi olduğunu ve bu sektörün birer paydaşı olduğu, fikri doğrultusunda bir ortak noktada toplanarak bu alanda başarıya ulaşılacağına değindi. Düzenlenen bu toplantılarda üreticilerin talepleri ve karşılaştıkları sorunlar dinledi, çiftçilerden gelen sorular yanıtladı.

 

HABER MERKEZİ

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x