Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Kıtlıkta bir lokma verdiniz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK PARTİ KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ DEMİR, 1 KASIM SEÇİMLERİNDE İMKANSIZA YAKINI BAŞARDIKLARINI BELİRTTİ

 

1 Kasım seçimlerinde üçüncü sıra milletvekili adayı olan ve büyük bir başarı göstererek AK Parti’nin 3-0 yapmasında büyük rol oynayan Milletvekili Mehmet Demir Beyaz Saray’da seçim komitesine teşekkür yemeği verdi. Büyük katılımın olduğu yemekte konuşan Milletvekili Demir, “Siz bana kıtlıkta bir lokma verdiniz. Ben bu lokmayı, bu can bu tende olduğu müddetçe unutmayacağım” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

AK Parti Milletvekili Mehmet Demir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne kayıt yaptırdıktan sonra seçim komitesine yönelik Beyaz Saray’da teşekkür yemeği verdi. Bin 500 kişinin katıldığı yemekte, Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz’de Milletvekili Demir’in yanında olduğunu birkez daha göstererek, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

SİYASİ GÖRÜŞLER BİR YANA BIRAKILMALI

Yemeğe Milletvekili Abdullah Öztürk, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. Programın açılış konuşmasını Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci yaptı. Esas işlerinin bundan sonra başladığına dikkat çeken Bahçeci, 1 Kasım seçiminde vatandaşların siyasi görüşlerini bir kenara bıraktığını belirterek “Vatandaşlarımız Türkiye’nin birlik ve beraberliği, geleceği ve istikrarı için sandık başına giderek oy verdi” dedi.

 

“MEHMET ABİ”

Konuşmasında yeni seçilen Milletvekillerini de tebrik eden Bahçeci, Milletvekili Demir’e ‘Mehmet Abi’ diyerek hitap etti. Mehmet Abi’nin bizim için ayrı bir yeri vardır diyen Bahçeci; “Yıllardır siyasetin her kademesinde önemli emek sarfetmiş bir abimiz. Vatandaşlarla birlikte omuz omuza mücadele eden, insanların dertleriyle hemhal olan bir kişiliğe sahiptir. Mehmet abimizin bizler için ayrı bir önemi var. Elimizden gelen desteği geçmişte olduğu gibi gelecekte de göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

ADIMLAR ATMALIYIZ

Bahçeci’den sonra konuşma yapan Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz ise; Kasım seçiminin önemine değindi. Filiz, “Bu seçimde vatandaşlarımız istikrara oy verdi. Kırıkkale’de 3-0 yapılması da bizleri son derece mutlu etti. Kırıkkale’nin 2-1 yaptığı dönemlerde aceba Kırıkkale ayağının birini niye kırıyor diye üzülürdük. Artık herşey geçmişte kaldı ve geleceğe yönelik önemli adımları hep birlikte atmalıyız” diye konuştu.

 

HALK İKTİDARA OY VERDİ

Milletvekilinin seçildiği bölge ve Ankara ile bir köprü oluşturduğuna değinen Filiz, “Hizmetin köprüsünü, omurgasını meydana getirdiğini, musluktan suyu Kırıkkale’ye akıttığını hepimizin bilmesi lazım. Böyle olunca da elbette milletvekilinin iktidardan seçilmesini halkımız git gide itirak etti. Muhalefete milletvekili vermenin gereği olmadığını anladı. Çankırı’da her zaman 2-0 yapıyoruz. Görüyorum Kırıkkale 3-0 ile Mehmet Demir kardeşim ile birlikte daha iyi olacak” şeklinde konuştu.

 

“BİZLERİ KIRIKKALE’NİN VEKİLİ OLARAK GÖRÜN”

Geçmiş yıllarda Mehmet Demir ile birlikte İl Başkanlığı görevinde bulunduklarını belirten Çetinkaya, “İlmek ilmek cefayla yıllarca uğraştı. Allah onun emeğini zayi etmedi. Özünüzü doğru tutun başarı Allah’tan. Bizi de Kırıkkale’nin milletvekili olarak görün. Hem bölgemize hem ülkemize elimizden gelen yatırımı yapmaya hazırız. Kırşehir’de Kırıkkaleliler yaşıyor. Biz Kırıkkale’den ayrı düşünülemeyiz. Birbiriyle değerlendirilmesi lazım. Ortak çalışmalar yapmalıyız. Elimizi masaya vurduğumuz zaman gücümüzü birlikte ortaya koymamız gerekir” şeklinde konuştu.

 

SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKTIK

1 Kasım seçiminin zor bir seçim olduğunu vurgulayan Milletvekili Abdullah Öztürk; “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak tarihi bir açılım yaptık. Bu davaya inanan bütün kitleler bizlere destek verdi. Dokusu birbirine uyan, partinin kuruluşundan bu yana emeği geçenler ve sizlerin destekleriyle 3-0 yaptık. Türkiye rahatladı ve önümüzdeki 4 yıl içinde yeni bir seçim yaşamayacak. İnsanlarımız istikrarın olmasına oy vererek, güveninin birkez daha göstermiş oldu. Vatandaşlarımızın bu desteğini hizmetlerimizle ödeyeceğiz” ifadesinde bulundu.

 

KAYBEDİLEN OYLARI TEKRAR KAZANDIK

Son olarak konuşma yapan Milletvekili Mehmet Demir ise; vatandaşların desteğiyle birlikte imkansıza yakını başardıklarını söyledi. Geçmiş seçimlerde kaybedilen 22-23 bin oyun tekrar kazandırılması konusunda özverili şekilde çalıştıklarını söyleyen Demir, “Yola çıkarken AK Parti’nin adayı kim olursa olsun, aday dahi olmasın her zaman Kırıkkale’de iki tane Milletvekili var. Bizler bu seçimden zaferle çıkacağımıza, 3-0 yapacağımıza inandık” şeklinde konuştu.

 

FARKLI SİYASİ PARTİLERDEN OY ALDIK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür eden Demir, “Bahçeli koalisyon kurmadı ve erken seçimin önünü açtı. Daha sonra partimiz ise; Kırıkkale’nin içinden gelenleri aday gösterdi. Burada AK Parti’de beraber siyaset yaptığım dostlarım var. Ben bunların seçimi kazanmak için yetmeyeceğini biliyordum. Onun için bütün siyasi partilerden dostlarımızı, arkadaşlarımızı, hemşerilerimizle gidip görüşerek omuz omuza mücadele ederek çalışma sergiledik. Bizler farklı siyasi partilerden oy aldık” diye konuştu.

 

ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Kendisine ve partisine destek verenlere teşekkür eden Demir, “Şunu özellikle belirtmek istiyorum. Siz bana kıtlıkta bir lokma verdiniz, ben bu lokmayı bu can bu tende olduğu müddetçe unutmayacağım.  Evine giderek, iş yerinde görüştüğüm kim varsa, herkesi ziyaret ettiğim yerde yeniden ziyaret edeceğim. Hakikaten AK Parti’nin Kırıkkale’de 3-0 yapması zor bir işti ama inandık ve başardık, herkese tekrardan teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından programa katılanlara çeşitli ikramlar yapıldı.

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu