Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Köpek Dövüşüne Suç Üstü 25 Kişi Yakalandı

Kırıkkale ili mülki sınırları içerisinde köpek dövüştürüldüğü bilgisi alınması üzerine; Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı İsth Şube ve Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ihbara konu bölgeye gitti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan ilçesi Irmak Köyü Alaaddin Mahallesi Harmankaya mevkinde köpek dövüşü yapıldığı ihbarı üzerine Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı İsth Şube ve Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ihbara konu bölgeye gitti.

ADLİ TAHKİKATA BAŞLATILDI

25 kişi ve 2 köpek yakalandı. Köpek sahibi olan M.A, A.D ve O.B isimli şahıslara 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununun 11.maddesine istinaden adli işlem uygulanmış olup şüpheli olarak ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakıldılar. Köpek dövüşüne katıldığı tespit edilen vücudunda yara izi bulunan 1 adet köpek Köpek Barınağına teslim edildi. Meydana gelen olayla ilgili Kırıkkale Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek adli tahkikata başlatıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x