Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Koyun ve keçi yetiştiriciliği gelişecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, ilimizdeki koyun, keçi yetiştiriciliğini geliştirmek için Damızlık, Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği ile ortak projeler yapacaklarını söyledi.

 

KOYUN, KEÇİ YETİŞTİRİCİLİĞİNİN GELECEĞİ KONUŞULDU

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yılmaz hafta sonu Damızlık, Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı M. Kürşat Ulusoy’u ziyaret etti. Yapılan görüşmelerde Kırıkkale’de ki koyun, keçi yetiştiriciliğinin geleceği sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. Kırıkkale’de koyun, keçi yetiştiriciliğini geliştirmek için Tarım İl Müdürlüğü ve Koyun Keçi Birliği olarak yapılacak projeler ele alındı.

 

ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birlik Başkanı Ulusoy ise dün olduğu gibi bugünde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile beraber çalışacaklarını belirterek, “Bizler ilimizde koyun, keçi yetiştiriciliğinin gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Üyelerimize dün olduğu gibi bugünde yeni alternatifler tanımak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x