Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Maarifte Bugün Kırıkkale

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milli Eğitim Bakanlığınca “Maarifte Bugün” etkinlikleri kapsamında ilk defa Ankara dışında bir il programa alınarak, Kırıkkale öğretmen ve öğrencileri bakanlık merkez binasında ağırlandı.

 

TÜRKÜLER SESLENDİRİLDİ, SANATSAL ÜRÜNLER SERGİLENDİ

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Ankara merkez binasında düzenlenen etkinliğe, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanları ve Şube Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, öğretmen ve öğrenciler katıldı. ‘Maarifte Bugün’ etkinlikleri kapsamında Kırıkkaleli sanatçı Ali Şahin tarafından Hacı Taşan ve Neşet Ertaş türküleri, halk oyunu gösterileri ve temaya uygun olarak Halk Eğitim ve Güzel Sanatlar Lisesinin ürünleri sergilendi.

 

“MAARİFTE BUGÜN” ETKİNLİKLERİ

“Maarifte Bugün” etkinlikleri Milli Eğitim Bakanlığını yaşayan bir mekâna dönüştürmek, okullarda hayat bulan bilim, kültür, sanat ve spor faaliyetlerini bakanlık binasında görünür kılmak; kurum çalışanları ile mesai dışında zaman geçirmek, paylaşımda bulunmak, okullar arası iletişim ve paylaşımları desteklemek, bu buluşmaların Bakanlık çatısı altında gerçekleşmesine olanak sağlamak amacıyla düzenleniyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x