Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Meclis üyeleri eğitim seminerini tamamladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale Ticaret Borsası Meclis üyeleri bilgilendirme seminerine katıldı. 3 gün süren eğitim seminerinde meclis üyelerine iç-dış ticaret, tahıl, canlı hayvan ithalatı ve ihracatı konularında bilgiler verildi.

 

ÜYELER BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI

Üyelerine sunulan hizmet kalitesini daha da artırma yönünde çalışmalar sergileyen ve 5 yıldızlı borsa olarak hizmetlerini sürdüren Kırıkkale Ticaret Borsasının meclis üyeleri bilgilendirme seminerine katıldı. TOBB-ETÜ’de düzenlenen eğitim semineri 3 gün sürerken meclis üyeleri iç-dış ticaret, tahıl, canlı hayvan ithalatı ve ihracatı konularında bilgilendirildi. Kırıkkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sadık Bildik ve Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer ve meclis üyeleri ilk önce TOBB ve Türkiye Bankalar Birliği Ortak İş Birliği İle Reel Sektör &Finans Sektörü Güçlendirme Toplantısı ATO ASO ve ATB ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya katıldı. Toplantıya TOBB Başkını M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın ile TBB Yönetim Kurulundaki Bankaların İşBankası, GarantiBankası, Akbank, YapıKredi, Halkbank, Vakıfbank, TEB, INGBank, Eximbank, Odeabank, Şekerbank, Citibank) Genel Müdür ve Genel Müdür yardımcılarının katıldı.

 

KIRIKKALE EKONOMİSİ GÜNDEME TAŞINDI

Toplantının ardından Kırıkkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sadık Bildik ve Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer ve meclis üyeleri eğitim semineri için TOBB-ETÜ’ye geçti. Eğitim seminerlerinin 2-3 yılda bir düzenli olarak gerçekleştirildiğini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından verilen eğitim seminerinde ülke ve ilimiz ekonomisi gündeme taşındı. 3 gün devam eden eğitim seminerinde meclis üyelerimiz başta ekonomi olmak üzere, iç-dış ticaret, canlı hayvan ithalatı ve ihracatı, tahıl konularında bilgilendirildi. Bu başlıklar konunun uzmanları tarafından detaylarıyla paylaşıldı. Verimli bir eğitim seminerini tamamlamanın heyecanını yaşıyoruz. Bu eğitimin ilimiz ekonomisine olumlu yansıyacağına inanıyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x