Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinManşet

Mehmetçik için dua ettiler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mehmetçik için dua ettiler

AK Parti Keskin İlçe Başkanı Halim Bulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cuma namazında Hayriye Camii’nde bir araya gelerek Afrin’de düzenlenen operasyona katılan askerler için dua ettiler.

 

OPERASYONA DESTEK

Tüm illerde olduğu gibi Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde de AK Parti Keskin İlçe Başkanı Halim Bulut ve yönetim kurulu üyeleri Cuma namazında Hayriye Camii’nde bir araya gelerek Afrin’de düzenlenen operasyona katılan askerler için dua ettiler. AK Parti Keskin İlçe Başkanı Halim Bulut ve yönetim kurulu üyeleri Cuma namazdan sonra askerlerimiz için dua ederek onlara manevi destekte bulunmaya çalıştılar. Kuranı kerim ve duaların okunmasının ardından açıklama yapan ilçe başkanı Bulut, “Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye’nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan “Zeytin Dalı Harekatı”na dualarımızla destek vermek için teşkilatımızla Cuma Namazı çıkışı Mehmetçiğimize dua ettik. “Allah, kahraman mehmetçiğimizi muzaffer eylesin, onlara güç ve kuvvet versin. Şehitlerimizin şefaatlerine bizleride dahil eylesin. Cenab-ı Mevlam Ülkemizi ve milletimizi her türlü kaza ve beladan muhafaza eylesin.” Dedi

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x