Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Miss Angel of Turkey üçüncüsü Kırıkkaleli Altınel

Miss Angel of Turkey tarafından Ankara’da düzenlenen güzellik yarışmasın da Kırıkkaleli Açelya Altınel binlerce kişinin arasında dereceye girerek üçüncü oldu. Açelya Altınel’in tacını ünlü manken Tuba Özay taktı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÜNLÜLERİN TERCİHİ ALTINEL OLDU
Miss Angel of Turkey  oragnizatörlüğünde yapılan yarışma üç adımdan oluşturuldu. İlk adım da yapılan başvurular arasında ön elemeler gerçekleştirildi. Ankara’da gerçekleştirilen yarışma değişik mekanlarda çeyrek final yarı final ve final şeklinde basamakla yapıldı. Ankara Next Garden da gerçekleştirilen final programında Kırıkkaleli Açelya Altınel ise jüri üyeleri Tuba Özay, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu gibi isimlerden olumlu puan alarak rakipleri arasından öne çıkmayı başardı.

DERECEYE GİRECEĞİMİ DÜŞÜNMÜYORDUM
14 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilen final yarışmasında üçüncü olmayı başaran Açelya Altınel, yarışmaya başvuru yaparken dereceye girebileceğini düşünmediğini belirterek, “ Ailemin desteği vardı ancak ben dereceye girebileceğimi düşünmüyordum. Sadece başvuru yaparak bu tür bir organizasyonda yer almak istemiştim.” dedi. Altınel, yarışma süresince sürekli artan bir heyecan yaşadığını sözlerine ekleyerek “Final bölümünde jüriyi gördüğümde heyecanım bir kat daha arttı. Türkiye’de bu alanda isim yapmış kimselerin karşısına çıkmak beni onurlandırdı. Tuba Özay tarafından taçlandırılmakta benim için gurur verici oldu” sözlerine yer verdi.

EĞİTİMİMİ SÜRDÜRECEĞİM
Eğitimini aksatmadan sürdüreceğini söyleyen Miss Angel of Turkey üçüncüsü Açelya Altınel, hedefinin psikoloji okumak oludğunuda sözlerine ekledi. Altınel, “İnsanları anlamanın önemini biliyorum. Empati yaparak yaşamayı seviyorum. İnsan psikolojisini takip ederek, onlarla iletişim kurarak katkım olacağını düşünüyorum. Bu nedenle de psikolog olmayı hedefliyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x