Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

MKE AŞ Genel Müdürü İlhami Keleş görevinin başında

Cuma günü yapılması planlanan MKE AŞ Yönetim kurulu toplantısının iptal olmasından dolayı dedikodu mekanızmaları yine çalışmaya başladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cuma günü yapılması planlanan MKE AŞ Yönetim kurulu toplantısının iptal olmasından dolayı dedikodu mekanızmaları yine çalışmaya başladı.
MKE Aş’de iş yapan bazı firmaların üstüne giden ve neşter vuran,emekçinin her zaman yanında olan Genel Müdür İlhami Keleş her üç ayda bir görevden alınıyor.Genel Müdür İlhami Keleş’in kurum geleceği adına yaptığı çalışmalardan rahatsız olan zümre yine iş başında.
KELEŞ,ZELENSKİ İLE YAPILACAK TOPLANTIYA KATILACAK
MKE yönetim kurulunun 8 Mart Cuma günü yapılması planlanan ancak Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’nin Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştireceğinden dolayı iptal olan toplatı sonrası bile dedikodu çıkaran zümre Zelenski ile yapılacak toplatıya MKE AŞ Genel Müdürü İlhami Keleş’de katılacak olmasından dolayı iptal olduğunu duyunca hevesleri kursaklarında kaldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x