Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

MÜSİAD 27. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

MÜSİAD 27. Olağan Genel Kurul Programı MÜSİAD Genel Merkezinde geniş katılımla gerçekleştirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MÜSİAD 27. Olağan Genel Kurul Programı MÜSİAD Genel Merkezinde geniş katılımla gerçekleştirildi.

HABER: TAHİR ERDEM 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 27. Olağan Genel Kurulu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı Nail Olpak, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, MÜSİAD Önceki Dönem Genel Başkanları Erol Yarar, Ali Bayramoğlu, Ömer Cihad Vardan, Prof. Dr. Ömer Bolat, Abdurrahman Kaan, milletvekilleri, diplomatik misyon temsilcileri, il protokolü, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından MÜSİAD üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD’ın 2021-2023 dönemi içerisinde düzenlenen etkinlikler ve hayata geçirilen projeler ile sosyal ve ekonomik hayata dokunduğunu belirtti. Ulusal ve uluslararası çalışmalar ile üreten ve güçlü Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Asmalı, asrın felaketi sonrası afet bölgesinde yaraları sarmak için atılan adımları değerlendirdi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şube Başkanı Ahmet Çetin ise “MÜSİAD 27. Olağan Genel Kurulu, Genel Merkezimizde gerçekleştirildi. Genel Kurul neticesinde MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen üyelerimize görevlerinde başarılar diliyor, görev süresini tamamlayarak görevini devreden 2021-2023 Dönemi Yönetim Kurulu Üyelerine gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu