Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
SiyasetYahşihan

Mustafa Alan Adaylığını Açıkladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti’de 2020-2023 yılları arasında Yahşihan İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Mustafa Alan Yahşihan Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. 

HABER: TAHİR ERDEM

Mustafa Alan, Yahşihan Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Kısa süre önce Yahşihan İlçe Başkanlığı görevini belediye başkan adaylığı nedeniyle bırakan Alan sosyal medya hesabından mesaj yayınlayarak, aday adaylığını açıkladı.

Alan mesajında;

“Bundan yaklaşık 4 yıl evvel Yahşihan için diyerek çıktığımız ilçe başkanlığı gibi kutsal bir görevi yine Yahşihan için diyerek önümüzdeki süreçte Yahşihan Belediye Başkan Aday Adaylığı için partimiz temayülleri gereği ilçe başkanlığı görevini kıymetli kardeşim Alper Ağaçtan başkanımıza devrettim.

İlçe başkanlığı sürecim boyunca sonsuz desteklerini gördüğüm Önceki dönem milletvekilimiz Adalet Bakan Yardımcımız Sayın Ramazan Can’a Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kaplan’a İl Başkanımız Engin Pehlivanlı’ya İl Genel Meclis Başkanlarımız Murat Çaykara ve Harun Oğuz’a şükranlarımı ve hürmetlerimi sunuyorum.

İlçe başkanlığımız süreci içerisinde bu kutlu davaya bu kutsal emanete benimle beraber omuz veren Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü hafifletmek için gecesini gündüzüne katan Kadın Kolları Başkanım Rengin Gökduman Demirel’e ve ekibine Gençlik kolları başkanlarıma ve ekiplerine ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve gerek destekleri gerek hayır duaları ile bizlere sahip çıkan bir cümle tüm dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Sağolunuz varolunuz.

Dostlar gün soluklanma günü değil gün yeniden besmelemizi çekip yine aynı düstur ile niyet hayır akıbet hayır olsun inşallah diyerek daha güçlü şekilde Yahşihan için diye haykırarak yolumuza devam etme mücadelemize hız verme günüdür…

Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın sadık dostları Yahşihan’ın evladı ve hizmetkarı olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu