Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Mustafa Yılmazer’e Yeni Görev

Kırıkkaleli hemşehrimiz AK Parti Eski Milletvekilimiz rahmetli Murat Yılmazer'in oğlu, Mustafa Yılmazer, Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli hemşehrimiz AK Parti Eski Milletvekilimiz rahmetli Murat Yılmazer’in oğlu, Mustafa Yılmazer, Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

HAYIRLI OLSUN
Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığı’na atanan Mustafa Yılmazer, başarılı avukat ve siyasetçi AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Başkanı Mehmet Yılmazer’in kardeşi. Ağabeyi Mustafa Yılmazer’e yeni görevinde başarılar dileyen başarılı avukat ve siyasetçi AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Başkanı Mehmet Yılmazer, “Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Rabbim muvaffak eylesin.” dedi. Haber71 Net ailesi olarak Mustafa Yılmazer’e yeni görevinde üstün başarılar dileriz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x