Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

Nar AVM Hizmette

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE’NİN YEREL FİRMASI NAR AVM 2. ŞUBESİNİ HİZMETE AÇTI

Nar AVM hizmette
Kırıkkale’nin ilk yerli sermayeli alışveriş merkezleri arasında yer alan Nar AVM, Kaletepe’den sonra ikinci şubesini Çalılıöz’e açtı. ‘Aradığın her şey var’ sloganıyla yola çıkan Hasan Taşoğlu ve Haşmet Kara ortaklığında açılan Nar AVM’de açılışa özel indirimler yer aldı.

HALKA İKRAMLARDA BULUNULDU
Geçtiğimiz aylar içerisinde ilk işletmesini Kaletepe’ye kazandıran Nar AVM, ikinci işletmesini dün Çalılıöz’de hizmete açtı.  Gıda, deterjan, elektronik aletler ve birçok alanda hizmet veren Nar AVM, düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı. Açılışta stantlar açılarak çeşitli firmalar halka ücretsiz şekilde ikramlarda bulundu.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİM
Çalılıöz Mahallesinde düzenlenen açılış törenine çok sayıda davetlisi katıldı. Hasan Taşoğlu ve Haşmet Kara ortaklığında açılan Nar AVM’de açılışa özel indirimler yer aldı. Açılış töreninde konuşma yapan Nar AVM sahiplerinden Haşmet Kara, “Bizler Nar AVM kuruluşu olarak hizmet vermekteydik. Şuanda Kırıkkale’nin Çalılıöz Mahallesi’nde ikinci şubemizi açıyoruz. Bizler Kırıkkale’nin yerel firması olarak, siz değerli hemşerilerimize hizmeti Kırıkkale’ye getirdik, hepinize hayırlı olsun” dedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x