Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Nur cami doldu taştı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yüce Allah’ın  “Bin Aydan Daha Hayırlı” diye vasıflandırdığı kutlu bir gece olan “Kadir Gecesi”  ilimizde ki camilerde kutlandı. Merkez Nur Camiinde yapılan kandil programı büyük ilgi gördü.

 

BÜYÜK İLGİ

Kadir gecesi münasebetiyle Kırıkkale genelindeki bütün camilerimizde teravih namazı öncesi ve sonrası özel programlar düzenlendi. Nur Camiinde ise saat 12.00’den itibaren sahura kadar özel programlara devam edildi. Sesleri birbirinden güzel hafızlar tarafından Kur’an ziyafeti verilirken, tesbihatlar yapıldı, mevlid-i şerifler okundu, dini sohbetler yapıldı. Ayrıca bazı vatandaşlar cami cemaatlerine ikramlarda bulundu. Kadir gecesi özel programı nedeniyle Nur camiinde iğne atsan yere düşmeyecek derecede bir kalabalığı olması dikkatlerden kaçmadı. Vatandaşlar cami içerisini ve avlusunu tıka basa doldururken teravih namazı sonrası Cami bünyesindeki çeşmeden şerbet içmek için adeta yarıştılar.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu