Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Şehit Polis Memuru Ramazan Akçadağ Anıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ve ailesi tarafından düzenlenen anma programı ile Şehit Polis Memuru Ramazan Akçadağ Şehit oluşunun 5.yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ve ailesi tarafından düzenlenen anma programı ile Şehit Polis Memuru Ramazan Akçadağ Şehit oluşunun 5.yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.

ŞEHİTLİK MERTEBESİNE ULAŞMIŞTIR

Düzenlenen programda Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehit Ramazan Akçadağ hakkında şu bilgileri verdi.”Şehidimiz Ramazan Akçadağ; Ömer ve Yeter çiftinin 4 çocuğunun üçüncüsü olarak 11 Mart 1992 tarihinde İlimizde dünyaya gelmiştir. Şehidimiz,İlk ve Orta öğrenimini İlimiz Atatürk İlköğretim Okulunda, Lise Öğrenimini İlimiz Süleyman Demirel Anadolu Lisesinde, Üniversite öğrenimini Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Bölümünde tamamlamıştır.Şehidimiz Ramazan Akçadağ; Profesyonel Kaleci olarak Kırıkkale Sporda, Türk Metal Sporda, Hacılar Belediye Sporda görev yapmıştır.2016 yılında kazandığı Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulundan 20 Mart 2017 tarihinde mezun olarak ilk görev yeri olarak Denizli İl Emniyet Müdürlüğü emrine ataması yapılmıştır. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü emrindeki görevinin henüz 8. günü olan 31 Mart 2017 tarihinde Çevik Kuvvet Ekibine ait araç ile göreve gitmekte iken araçlarının kaza yapması sonucu 8 arkadaşı ile beraber yaralanmış,12 Nisan 2017 tarihinde kaldırıldığı Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Şehitlik mertebesine ulaşmıştır.”

BAŞSAĞLIĞI DİLEKLERİ İLETİLDİ

“Bekar olan Şehidimiz Ramazan Akçadağ, Kırıkkale Nur Caminde düzenlenen törenle İlimiz Şehitliğine defnedilmiştir.Şehidimiz Polis Memuru Ramazan Akçadağ kardeşimizi şahadetinin 5.yılında bu vesile ile de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bütün Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz ” dedi. Şehidimizin öz geçmişinin okunmasına müteakip Şehitlik Cami İmam Hatibi İsa Erkoç tarafından okunan Kuran-ı Kerim edilen dualar sonrası dernek üyeleri tarafından Akçadağ ailesine sabır ve başsağlığı dilekleri iletildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x