Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıGenel

Öğretmenler odası buluşmaları devam ediyor

"Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulunda öğretmenlerle bir araya gelen Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Bahşılı İlçe Millî Eğitim Müdürü 'dan ilçedeki eğitim öğretim durumu ile ilgili bilgi aldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

“Öğretmenler Odası Buluşmaları” kapsamında Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulunda öğretmenlerle bir araya gelen Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Bahşılı İlçe Millî Eğitim Müdürü Fedai Akın ‘dan ilçedeki eğitim öğretim durumu ile ilgili bilgi aldı.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Aydın daha sonra okuldaki köy okullarından temin edilen kültürel ve nostaljik ders ve sınıf materyalleri ile donatılarak hayata geçirilen “Yazarlık Mektebi Atölyesi’ni” de ziyaret etti. “Tavşan Obur’un Günlüğü” adlı kitap yazarı 7. sınıf öğrencisi Rabia Tataş ve atölyede diğer yazarlık eğitimi alan öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Aydın, emeklerinden dolayı Okul Müdürü Gökçen Çayırezmez ile öğretmenlere teşekkür etti.

 

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x