Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

POLİS OKULUNA ŞEHİT AİLELERİNDEN ZİYARET

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve şehit aileleri, Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu’na ziyarette bulunarak okul yöneticileri ve polis adaylarıyla bir araya geldiler.

HABER: YELİZ ERDEM

ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİLER

Şehit aileleri dernek başkanı Mümtaz Torunlu ve yönetim kurulu üyeleri ülkemizin iç güvenliğinde önemli bir rol üstlenen binlerce emniyet mensubu kazandıran Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu’na ziyarette bulundu. Ziyaretlerine Kırıkkale PMYO Müdürü Mustafa Evren Yoğurtcu ile bir araya gelen şehit aileleri daha sonra polis adayı öğrencilerle sohbet etti. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Torunlu “Bugünkü ziyaretimiz Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Mustafa Evren Yoğurtçu oldu. Vatan İçin Can Verenler Şehit Aileleri olarak müdürümüzü ve öğrencilerimizi ziyaret ettik.Okul Müdürümüz Yoğurtçu’ya ziyaret esnasında göstermiş olduğu sıcak ilgi ve alakaya misafirperverliğine çok çok teşekkür ederiz. Polis adayı öğrencilerimize de eğitimlerinde başarılar dileriz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu