Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Polis Teşkilatı 172 yaşında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Huzur ve güvenin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172’nci yılı kutlamaları başladı. Emniyet Müdürlüğünde yapılan resim, el işi ve emniyet teşkilatı birimlerini tanıtan sergi açılışının ardından şehitlik ziyaret edildi.

 

EL SANATLARI VE RESİM SERGİSİ

Türk Polis Teşkilatının 172´nci kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk anıtına çelenk konuldu. Daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü Sergi Salonunda, polis eşleri tarafından yapılan resim, tablo ve el işi ürünlerinden oluşan sergi açılışı düzenlendi.  Çorumlu, açılışta Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172’nci yıldönümünü kutladıklarını söyledi.

 

TOPLUMUN HUZUR VE GÜVENLİĞİ

Toplumun huzuru ve güvenliği için çalışmalarının her zaman devam edeceğini belirten Çorumlu, halkın can ve mal güvenliği için tüm personelleriyle mücadelelerinin devam edeceğini hiç kimsenin endişesi olmaması gerektiğini kaydetti. Çorumlu, bu konuda vatandaşlarında kendilerine yardımcı olması gerektiğini söyledi.

 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Toplumun huzuru ve güveni için gece gündüz çalışan emniyet teşkilatının devletin omurgası olduğunu belirten Çorumlu, “Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Emniyet Teşkilatımızın 172. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutlamaktayız.”

 

172 YILDIR BAŞARILILAR

“Anayasa ve diğer ilgili yasalarla belirlenen bu görev ve sorumlulukları Devlet adına 172 yıldır başarıyla yerine getiren polisimiz, özverisi ve üstün görev anlayışı ile her yaştan ve her kesimden Türk insanının gönlünde taht kurmuş, onların desteğini ve güvenini kazanmıştır. Türk insanının polisine olan güveni ve desteği aynı zamanda Devletine olan güvenin ve desteğin bir ifadesidir.”

 

GÜVEN VE HUZUR VERİYOR

“İnanıyorum ki bu durumun bilinciyle hareket eden ve 172 yıldır bu güveni muhafaza eden Polis Teşkilatımız bundan sonra da bu güveni hiçbir zaman sarsmayacak ve daima güvene layık olacaktır. Bu düşüncelerle ilimizin ve yurdumuzun her köşesinde başarılı çalışmalar yapan Emniyet Teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, Vatan ve görev uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x