Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Safari ödülleri sahiplerini buldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu Kırıkkale Foto Safari 2015 yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

 

HEM EĞİTİCİ HEM KEYİFLİ

18-19-20 Mayıs 2015 tarihlerinde Kırıkkale Üniversitesi Yerleşkesinin, Kırıkkale il ve ilçelerinin; doğal, kültürel ve tarihi güzelliklerinin fotoğraflanmasını amaçlayan yarışma kapsamında tüm Kırıkkale genelinde bir gezi yapıldı. Fotoğraf sanatçıları Zeynel Yeşilay, Sıtkı Fırat ve Osman Aziz Yeşil eşliğinde yapılan Kırıkkale Foto Safari 2015’de katılımcılar hem eğitici hem de keyifli zamanlar yaşadılar. Fotoğraf sanatının gereklerini gözeterek Kırıkkale’nin tanıtımına katkıda bulunulması ve fotoğraf sanatının geliştirilmesini hedefleyen yarışmanın ödüllendirilmesi ise Kırıkkale Üniversitesi Mavi Salon’da yapıldı.

 

FOTOĞRAFI BIRAKMAYIN

Yarışmada, birinci olan Hasan Pamuk, ödülünü Kırıkkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çağlayan’dan, ikinci Hüseyin Bulak, Özel Kalem Müdürümüz Rasim Aydın’dan ve Armağan Tosun ise üçüncülük ödülünü Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yılmaz’dan aldı. Yine Fatoş Turan, Kadir Sarıkaya ve Mustafa Albayrak mansiyon ödüllü alırken, Yasin Güçlütürk, Can Ahmet Çevik ve Şamil Yaşar Taşçı jüri özel ödülü aldılar. Konuşmanın bitiminde Fotoğraf Sanatçısı, Zeynel Yeşilay, böyle bir organizasyon için herkese teşekkür edip katılımcılara fotoğrafı bırakmayın dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu