Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Sağlık-Sen 7. Dönem 3. Başkanlar kurulu 3. Grup Toplantısı Yapıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık-Sen Genel Merkezi 7. Dönem 3. Başkanlar Kurulu toplantısı Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan’ın ve Genel Başkan Yardımcılarının katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantıya ilimizi temsilen Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan katıldı.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Sağlık-Sen 7. Dönem 3. Başkanlar Kurulu 3. Grup Toplantısı’nda konuşan Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, “Üyelerimize ve milletimize hizmet için yola çıktık. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın sesini daha gür duyurmak için sahada 7 gün 24 saat şubelerimizle birlikte büyük gayret içerisinde mücadele ediyoruz.

Sahada 7 gün 24 saat büyük gayret gösteriyoruz. Klasik sendikacılık anlayışını yıkıp hizmet sendikacılığı anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Hiçbir sağlık ve sosyal hizmet çalışanını dışarda bırakmadan, tamamını kapsayan çalışmalar yürütüyoruz. Yaptığımız çalışmalar hekimden hemşireye, hizmetliden şoföre, sosyal hizmet uzmanından sağlık teknisyenine kadar tüm unvan ve branşları kapsayacak şekilde hazırlandı” diye konuştu.

Bugüne kadar hayata geçirdikleri projeler hakkında da bilgi veren Doğan, “Otel, iletişim merkezi, online İngilizce dersleri gibi projeleri hayata geçirdik. Bunun gibi birçok projenin de alt yapısını oluşturduk. Yakında hepsini duyuracağız. Projelerimizle üyelerimizin ihtiyaçlarını gidermeyi, onlara destek olmayı amaçlıyoruz. Üyelerimize ve milletimize hizmet için yola çıktık” ifadelerini kullandı.

GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ SORULARI YANITLADI

Toplantı, Genel Sekreter Durali Baki ile Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk, Yasin Barutcu, İdris Baykan, Mustafa Irgatoğlu ve Abdullah Duman’ın yaptığı sunumlarla devam etti.

Görüş, öneri ve eleştirilerin iletildiği toplantıda, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri şube başkanlarının sorularını yanıtladı. İstişare içerisinde çalışmaların devam edileceği ifade edildi.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu