Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ŞEHADETİNİN 1. YILINDA ANILDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şehit polis memuru Yılmaz Dikmen, şehit oluşunun 1. yıl dönümünde anıldı.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi, geçen yıl 30 Ağustos’ta Şırnak’ın Silopi ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca polisevine düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Yılmaz Dikmen’in şehadetinin yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenledi.
Dernek bahçesinde düzenlenen anmada, şehitler için okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı.
Hayır yemeği ikram edilen etkilik, yapılan duayla sona erdi.
Etkinliğe katılan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehitlerin aileleri ve yakınlarının kendilerine emanet olduğunu söyledi.
Şehit ailelerini ve gazileri hayatları boyunca başlarının üstünde taşıyacaklarını ifade eden Öztürk, devletin, şehit yakınlarına, gazi ve ailelerine her zaman pozitif ayrımcılık yaparak yaşamlarını kolaylaştırmak için gereken tüm adımları attığını belirtti.
Anma programına Kırıkkale Vali Yardımcısı Rıfat Ata, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, İl Müftüsü Bekir Gerek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle şehit aileleri ile gaziler katıldı.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x