Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Şehir esnafla gelişir’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, şehirde bulunan esnafları ziyaret etti. Saygılı, “Bir şehir gelişiyorsa, bunda esnafların rolü çok büyüktür” dedi.‘ÖNEMİNİZ ÇOK BÜYÜK’

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Menderes Caddesi, Bankalar Caddesi ve Toprak Mahalle esnafını ziyaret eden Saygılı, esnaflar ile bir bir tokalaşarak, işlerinin bereketli olması temennisinde bulundu. Saygılı, Kırıkkale ekonomisinin nabzını esnafların tuttuğunu ve bu bağlamda esnaflarımın öneminin çok büyük olduğunu söyledi.

‘EV EV DOLAŞTIK’

Kırıkkale’de detaylı bir seçim çalışması yaptıklarını ifade eden Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, “Allah’ın izniyle girilmedik ev sıkılmadık el bırakmadık. Milletvekillerimiz ile Belediye Başkanımız ve teşkilatımız ile bu seçimde de alnımızın akıyla çıkacağız. Kırıkkale’de sorunları burada doğup büyüyen bir insan olarak biliyorum. İnşallah vatandaşımız ime istişare halinde sorunların ve sıkıntıların üzerine gideceğiz. Ortak düşünceleri hayata geçireceğiz” dedi.

‘EN ÖNEMLİ PROJE KIRIKKALELİLİK PROJESİ’

Kırıkkale’de doğup, Kırıkkale’de doyan bir kişinin memleketine sahip çıkacağını belirten Saygılı, AK Parti belediyelerinin her zaman hizmetler yaptığını kaydetti. Kırıkkalelilik projesiyle yola çıktıklarını belirten Saygılı, hep birlikte Kırıkkaleli olarak çalışmalara devam ettiklerini açıkladı. Yapamayacağı projeyi açıklamayacağını belirten Saygılı, şöyle konuştu: “Bizim bir numaralı projemiz, Kırıkkalelilik projesidir. Kırıkkale’ye biz sahip olmazsak kimse sahip olmaz. Bizim için buruda doyanlar, doğanlardan daha kıymetlidir” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu