Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Şehit Anneleri Bir Araya Geldi

Kırıkkale'deki şehit anneleri ve eşleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Anneler Günü dolayısıyla programla bir araya geldi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’deki şehit anneleri ve eşleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Anneler Günü dolayısıyla programla bir araya geldi.

Kalbin en güzeline sahip cennet kokulu annelerimiz

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu, şehit anne ve eşlerini Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen programla Polisevinde ağırladı. Uğurlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, annelerin hayatın vazgeçilmez kurumu ve mukaddes değeri olduğunu söyledi. Toplumun temel unsurunun, sevginin, saygının, milli değerlerin, gelenek ve göreneklerin öğrenildiği yerin anne kucağı olduğunu belirten Uğurlu, şunları kaydetti: “Dokuz ay emanetlerin en kıymetlisini ve yüklerin en ağırını taşır anne ve bir ömür devam eder taşımaya, gözünden bile sakınır ama öyle anneler var ki onların yükü, yüklerin en ağırı, en şereflisi ve onlar hepimizin baş tacı. Sevgili şehit anneleri ve eşleri. Herkes vatan, millet için elinden geldiği kadar bir şey yaparken, sizler bu ülkenin bütünlüğü, milletimizin birliği için en sevdiğiniz evlatlarınızı, eşlerinizi feda ettiniz. Sözün en güzeline, gül cemalleriyle yüzün en güzeline, fedakarlıkları ve sevgileriyle kalbin en güzeline sahip cennet kokulu annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.” Program sonunda şehitler için dua edildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x