Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Şehit İsa Nazlım Şehadetinin 2. Yılında Dualarla Anıldı

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Şehit Piyade Er İsa Nazlım’ın şehadetinin ikinci yıldönümü dolayısıyla ailesi tarafından Sulakyurt ilçesine bağlı Güzelyurt köyünde okutulan Mevlid-i Şerif ve anma yemeğine katıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Şehit Piyade Er İsa Nazlım’ın şehadetinin ikinci yıldönümü dolayısıyla ailesi tarafından Sulakyurt ilçesine bağlı Güzelyurt köyünde okutulan Mevlid-i Şerif ve anma yemeğine katıldı.

Güzelyurt Köyü Camiinde Cuma namazı öncesi okunan Mevlidin ardından, Anma Programı Güzelyurtlular Derneği Şehit Murat Akkoç Yemekhanesinde devam etti.
Programda bir konuşma yapan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Bu vatan topraklarında rahat bir şekilde yaşayabiliyorsak, bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçlu olduğumuzu ifade etti.
Vali Sezer,  “ Eğer bu ülkeyi bölmeye çalışan, aramıza nifak sokmaya çalışan, bizi birbirimize düşürmeye çalışan ve taşeron oldukları açıkça belli olan teröristlerle mücadele etmezsek, bugün Suriye’de askerimiz, jandarmamız ve diğer görev yapan arkadaşlarımız orada bulunmazsa, emin olun terör yine ülkemizin her köşesinde kendini göstermeye devam eder. O kardeşlerimizin oralarda yapmış olduğu üstün çalışmalar ve vermiş olduğu üstün başarılar nedeniyle bugün biz burada, vatan toprakları içerisinde kendi evlatlarımızı okula gönderebiliyoruz, kendi çocuklarımız geleceğe dair hayaller kurabiliyor ” dedi.
Şehit İsa Nazlım ve bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Vali Sezer “ Allah, onların manevi miraslarına layık olmayı bizlere nasip eylesin. Emanetleri olan değerli anne ve babalarının başımızın üzerinde yerleri var. Her zaman bu ülkenin en değerli, en kıymetli insanları olacaklardır. Kendilerine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz “ dedi.
Mevlid-i Şerif ve Anma yemeğine, Vali Sezer’in yanı sıra, Mühimmat ve Garnizon Komutan Vekili Bakım Alb.Ali Güneş, Kaymakam Gökhan Dolaş, İl Jandarma Komutanı J.Alb.İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hatice Uğurlu, il genel meclis üyeleri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x