Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Sel Felaketinin Yaraları Sarılacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Bahşılı ve Keskin’de aşırı yağış nedeniyle evleri ve tarladaki mahsulleri zarar gören vatandaşları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

HABER: YELİZ ERDEM

AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale’nin ilçe ve köylerinde meydana gelen şiddetli yağışların ardından incelemelerde bulundu. Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesine bağlı Küreboğaz ve Keskin ilçesine bağlı Kevenli, Yeniyapan ve Konurhacıobası Köylerini ziyaret eden AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaplan, “Yoğun yağış sebebiyle sel afeti yaşanan Bahşılı Küreboğaz köyümüze intikal ettik. Daha sonra Keskin İlçemize bağlı Kevenli, Yeniyapan ve Konurhacıobası köylerimizde yoğun yağışa bağlı yaşanan sel felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İlgili tüm kurumlarımız teyakkuzdalar, ekipler olay yerine intikal ettiler. Konuyu yakından takip ediyoruz” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu