Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Sertifikalı sanayiciler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Oto Sanatkârları ve Demirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Pehlivanlı’nın öncülüğünde 30 kişiden oluşan oto tamircisi, Madeni Eşyalar Federasyonu tarafından düzenlenen şanzıman eğitimine katıldılar.

 

EĞİTİMDE BİLGİLER VERİLDİ

Şehrin ekonomisine katkı sağlamak amacıyla çalışma gerçekleştiren ve ahilik kültür geleneğinin en iyi şekilde yaşatılması amacıyla kentin ağır yükünü omuzlarında taşıyan sanayi esnafı, günümüz ilerleyen teknoloji yapısına ayak uydurmaya devam ediyor. Yıllardık mesleklerinde alın teri döken esnaflar, Madeni Eşyalar Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen eğitime katıldılar.

 

ODA BAŞKANI PEHLİVANLI’DAN ÖNEMLİ HİZMET

Kırıkkale Oto Sanatkârları ve Demirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Pehlivanlı’nın başkanlığında 30 kişiden oluşan oto tamircisi, alanında uzman eki tarafından eğitim aldılar. Türkiye Madeni Eşyalar Federasyonu Başkanı Özcan Saraçoğlu tarafından her yıl düzenlenecek olan etkinliğin ilki, Kırıkkaleli esnafların katılımıyla gerçekleştirildi. Verilen eğitimlerle birlikte sertifika sahibi olan esnaflar, araç sahibi vatandaşlara da önemli hizmet sunmuş olacak.

 

OTOMATİK ŞANZIMANLAR YAPILABİLECEK

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Oto Sanatkârları ve Demirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Pehlivanlı, amaçlarının halka en iyi hizmeti sunmak olduğunu söyledi. Esnaf arkadaşlarıyla birlikte eğitim alanında da çalışmaların sürdüğünü belirten Pehlivanlı, kendilerine bu imkanı sunan Federasyon Başkanı Saraçoğlu’na da teşekkür etti. Pehlivanlı, bundan sonra, otomatik şanzımanların Kırıkkale’de yapılacağına da dikkat çekti.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x