Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetYaşam

Sevgililer gününde, evlenme teklifi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

14 Şubat Sevgililer Günü’nde 25 yaşındaki Necati Çiftçi, sevgilisi 23 yaşındaki Büşra Filizay’a Sevgi Yolu’nda evlenme teklifinde bulundu.
 
‘BENİMLE EVLENİR MİSİN?’
Özel bir şirkette makine teknisyeni olarak çalışan Necati Çiftçi, Sevgililer Günü’nde sevgilisi Büşra Filizay’a’ya evlilik teklifi yapabilmek için arkadaşlarının yardımı ile birlikte Sevgi Yolu’nda sürpriz hazırladı. Arkadaşları tarafından Sevgi Yolu çiçek, gül ve balonlarla süslenirken, Necati Çiftçi de çarşı merkezinde telefonla görüştüğü sevgilisi Büşra ile buluştu. Sevgilisi Büşra’yı akşam saatlerinde Sevgi Yolu’na götüren Necati Çiftçi, burada elinden tutup önünde diz çökerek sevgilisine “Benimle evlenir misin?” dedi. Büşra Filizay da sevgilisinin bu jesti karşısında duygulandı ve ‘evet’ yanıtını verdi. Bunun üzerine Necati Çiftçi ise yanında getirdiği yüzüğü sevgilisine taktı. İki sevgili daha sonra kalp şeklindeki balon uçurarak ‘Benimle evlenir misin?’ yazılı pankart önünde fotoğraf çektirdi. Bu arada iki gencin arkadaşları da onları alkışlayıp sevgi gösterisinde bulundu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu