Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Sınav Koleji fark yaratacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2018 yılında ortaokul-lise projelerini, 2019 yılında da anaokulu ve ilköğretim projelerini hayata geçirecek olan Sınav Koleji, Gönül Sofrası’nda öğretmen kadrosu ile toplantı gerçekleştirdi.

PROJELERİMİZ BİR BİR HAYATA GEÇİYOR
Öğretmenlerle kahvaltı da buluşan Kurucu Müdür Lütfi Ağırman Sınav Koleji’nin vizyon sahibi öğretmenlerle eğitimde fark yaratacağını belirterek, “Bizimle çalışacaklar kendini eğitime adamış başarılı, özverili, yeniliğe açık, mesleki bilgisi ve genel kültürü yüksek, iletişim kurabilme, kriz çözebilme yeteneği olan, öğrencilerin bireysel farklılıklarını gözeten öğretmenler görev yapacaktır. Sınav Eğitim Kurumları kurulduğundan beri işini çok ciddiye aldı ve hedeflerini hep yüksek tuttu. Kırıkkale Sınav Eğitim Kurumları da 1996 yılında Sınav Dergisi Dershanelerini, 2015 yılında Sınav Temel Lisesini, 2016 yılında Sınav Etüt Merkezini açmış ve 2018 yılında da Sınav Koleji Ortaokul-Lise projesini hayata geçirecek ve Allah’ın izniyle 2019 yılında Da Sınav Anaokulu Ve Sınav İlköğretimi açacaktır. 2018-2019Eğitim öğretim yılına hazırlık amacıyla 24 Şubat 2018 de Seviye Tespit Sınavını yaparak Mart ayında erken kayıtlara başladık ve kayıtlarımız devam etmektedir.”dedi.

FARK YARATACAK ÖĞRETMENLERLE ÇALIŞACAĞIZ
Sınav Koleji olarak öğretmen seçimine büyük önem verdiklerini ifade eden Ağırman, “Sınav eğitim kurumlarının öğretmen kadrosu için bu toplantıyı yaptık. Sınav Kolejinde ve Kurslarımızda öğretmen seçimine büyük özen gösterilir. Bizimle çalışacaklar kendini eğitime adamış başarılı, özverili, yeniliğe açık, mesleki bilgisi ve genel kültürü yüksek, iletişim kurabilme, kriz çözebilme yeteneği olan, öğrencilerin bireysel farklılıklarını gözeten öğretmenler görev yapacaktır. Sınav Koleji ‘Öğretmen mutlu ise, eğitim başarılı olur.’ sloganla yola çıktı. Sınav Koleji öğretmenlerinden eğitim alan öğrenciler ise aynı şekilde hayatta mutlu ve başarılı olur. Şuan okul ve kurslarımızda idareci ve öğretmen olarak 53 kişi görev almaktadır. Sınav Koleji içinde en az 30 öğretmen alarak eğitime başlayacak. Kolej kadromuz mevcut kadronun yanında Ankara Genel Merkezden gelen öğretmenlerle ve belli bir aşamadan geçilerek tamamlanacaktır. Vizyon sahibi yarının Liderleri için Sınav Koleji seçilecektir.”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x