Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Sınav Koleji Öğrencileri gazileri ziyaret etti

Kırıkkale Sınav Koleji öğrencileri 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazileri ziyaret etti. Gaziler ile tek tek sohbet eden öğrenciler, gazilerin anılarını dinledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Sınav Koleji öğrencileri 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazileri ziyaret etti. Gaziler ile tek tek sohbet eden öğrenciler, gazilerin anılarını dinledi.

SOHBET ETTİLER

Kırıkkale Sınav Koleji öğrencileri ve öğretmenleri hafta münasebetiyle Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından karşılanan öğrenciler, gaziler ile tek tek sohbet ettiler. Gaziler ise anılarını anlatarak, devlete sadık olunması gerektiğini, ülkemiz için bir daha askere gitmeye hazır olduklarını belirttiler. Dernek Başkanı Öcal,  insanoğlunun her makama gelebileceğini ancak şehitlik ve gazilik mertebelerinin bambaşka olduğunu vurguladı. Öğrenciler ise  bu güzel günde gazilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, kendilerine minnet duyduğunu söyledi.

GAZİLERİN ANILARINI DİNLEDİLER

Sınav Koleji Kurucu Müdürü Lütfi Ağırman ise vatanın her karışında şehitlerin kanlarının olduğunu söyleyerek, “19 Eylül Gaziler Günü’nde gazilerimizi yalnız bırakmak istemedik. Bu sebeple öğrencilerimizle gazilerimizi ziyaret edip güzel anılarını dinleme fırsatı bulduk. Biz Sınav Koleji olarak 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlarız” dedi. Ziyarette Resim Öğretmeni Gamze Nur Sazak gazilere çiçek takdim etti.

682 öğrenci adayı özel yetenek sınavından geçti

Sınav Koleji fark yaratacak

https://sinavkoleji.com.tr/Home/Haberler/genel?baslik=Haberler

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x