Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Şoför amcalara eğitim verildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2015-2016 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte servis şoförlerine yönelik eğitim semineri düzenledi. Seminerde Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Karaca Gümüş tarafından çeşitli bilgiler verildi.

 

ARAÇLARI DENETLİYORUZ

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla okul önlerinde alınan önlemler ve servislerin denetimiyle ilgili bilgi veren Gümüş,  Öğrencileri taşıyan okul servislerinin denetimi konusunda araçların ve şoförlerin çalışmalarını incelediklerini söyledi.

 

DAHA DİKKATLİ OLMALISINIZ

Gümüş, “Servis araçlarının karıştığı kazaları önlemek ve çocuklarımızı güvenli bir trafik ortamında eğitim ve öğretimlerini sağlamak istiyoruz. Çocuklar için ‘Şoför amca’ olarak rol model olmalarından dolayı, servis şoförlerimizin daha dikkat etmeleri, konuşmaları, hal ve hareketlerinin çocuklar üzerinde etkisi fazla olacağından daha dikkatli olmalarını istiyoruz” ifadesinde bulundu.

 

ARAÇLARIMIZDA CAN TAŞIYORUZ

Servis Araçları ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Behsat Yerlikaya ise; eğitim seminerinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Oda olarak kurallara uyulması konusunda arkadaşlarına uyarılar yaptıklarını dile getiren Yerlikaya, “Biz araçlarımızda can taşıyoruz. Hiçbirimiz bu canların tehlikeye girmesini ya da, canlarının yanmasını istemiyoruz. Bu yüzden kurallara uymalı, uymayanları da uyarmalıyız” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu