Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Strateji geliştirme toplantısı yapıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kalkınma Bakanlığı Ahiler Kalkınma Ajansı Doğrudan Faaliyet Destekleri ( DFD) Programı kapsamında desteklenen “ Kırıkkale Rüzgar ve Biyomas Potansiyeli Fizibilite Projesi “ çalışmaları devam ediyor.

PROJE SAFHALARI GÖRÜŞÜLDÜ

Müsiad Kırıkkale Şubesi ve Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ortaklığıyla gerçekleşen proje çalışmalarında ara raporlama için toplantılar yapılıyor.  Proje ortağı Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleşen “strateji geliştirme” toplantısına ev sahibi Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin, Müsiad Kırıkkale Şube Başkanı N.Haşim Baloğlu, Müsiad Eğitim Merkezi Sorumlusu Uzman İrem Nur Özer, Proje Asistanı Emine Ata, Çağatay Ersoy, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Proje personeli Uğur Balcı, Rüzgar ve Biyomas Projesi Koordinatörü Barış Gümüşbaş katıldı. Toplantıda projenin safhaları görüşülmüş olup ara raporlama, ölçümler, Kırıkkale Enerji Zirvesi program taslağı ve strateji geliştirme gibi konular üzerinde çalışmalar yapılmıştır.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
mert şahin
mert şahin
9 Ocak 2014 13:04

slm hayırlı gunler ne yaptınız bu gune kadarda bundan sonra bişiler yapacaksınız sadece bu ülkede sizmi musluman iş adamısınız bırakın bu bu muslümanlık kimligine burunmeyi menfaat cıkar peşinde kosmaktan baska bir sey yaptıgınız yok. secim zamanı ihale zamanı iş takip etme zamanı gezme tozma zamanı musluman iş adamı oluyonuz iş yerlerinizde hicte victan merhamet yok faiz tefe hersey var cıkıp birde muslumanlık taslıyonuz gecin bunları gecinnn.

Başa dön tuşu