Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSulakyurt

Sulakyurt ilçesinde Öğrencilerden örnek kermes

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Öğrencilerden örnek kermes

Sulakyurt ilçesinde öğrenciler tarafından kermes düzenlendi. ( Ahmet Kavaklı – Anadolu Ajansı )

Sulakyurt ilçesinde öğrenciler tarafından kermes düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen kermes için Cumhuriyet Meydan’ında çadır kuruldu.

KİTAPLAR VE ÇEŞİTLİ EŞYALAR
Kaymakam Yunus Emre Vural ve Belediye Başkanı İsmail Bildik tarafından açılışı gerçekleştirilen kermeste, Çok Programlı Lisenin Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü ile Hâkim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan yiyecek, dolgu ve örgü oyuncaklar, çocuk kitapları ve daha birçok materyal sergilendi.

Sulakyurt ilçesinde öğrenciler tarafından kermes düzenlendi. ( Ahmet Kavaklı – Anadolu Ajansı )

ÖN PLANA ÇIKMASI GEREKİYOR
İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram, yaptığı açıklamada, kermesten elde edilen gelirlerin İnsani Yardım Vakfı (İHH) banka hesabına aktarılacağını söyledi. Bayram, kermeste emeği geçen herkese teşekkür etti. Kaymakam Yunus Emre Vural, bu tür etkinliklerin öğrenciler arasında yardımlaşma ve kaynaşma duygularını ön plana çıkarttığını ifade etti.

Haber: Hakan Şayık

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x