Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Suriyeli aileye Sosyal Konsey yardımı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konsey gönüllüleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya devam ediyor. Suriye deki savaş yüzünden ülkesini terk etmek zorunda kalan aileye Sosyal Konsey sahip çıktı.

İş imkanı sağlandı

Kırıkkale’de faaliyet gösteren Sosyal Konsey gönüllüleri yardıma muhtaç Suriyeli aileye ulaşarak sorunlarını dinledi. Suriyeli ailenin ev için gerekli eşyalar temin edilerek aileye ulaştırıldı. Aile reisi Sosyal Konsey ekiplerine kesinlikle yardıma ihtiyaç olmadan kendi ayakları üzerinde durmak istediğini ve kendi geçimini sağlamak için çalışmak istediğini belirtti. Suriye de öğretim görevlisi olan aile reisine eğitim durumuna göre bir iş imkanı sağlandı. Suriyeli aile böyle bir imkanı sağladığı için Sosyal Konsey gönüllülerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
kaleli
kaleli
8 Eylül 2014 09:40

6/9/2014 günü gece saat 01:00 da bu Suriyeli kardeşlerimizin hürriyet caddesinde neler yaptığını bileniniz var mı… Kendi ülkesinde öldürülesiye dövülmek kimin gururunu okşar…

akif
akif
5 Eylül 2014 22:55

yaww eve bak adamlar köşkte oturuyo sanki gidinde kendi halkınıza yardım edin tüpünü dolduramıyan insanlar var yazık be adamlara ayıp yaptığnız …

Başa dön tuşu