Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Taşeron Çalışanlar Kadroya Geçecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk; geride kalan yasama yıllarında peyder peyi kamuda çalışan taşeron çalışanlara kadro verildiğini hatırlatarak, “Kamuda taşeron olarak az sayıda kalan çalışanlarımızın da kadro beklentileri TBMM’nin öncelikleri arasında olacaktır.” dedi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

KARAYOLLARI ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Seçim çalışmaları kapsamında Karayolları 44. Şube Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya gelen MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk önemli açıklamalarda bulundu. Öztürk; “Karayollarımızın vefakâr çalışanları ile bir araya gelmekten son derece mutluyum. Gece-gündüz, kar-yağmur-çamur-boran demeden yılın her mevsimi ve saati görevlerinin başında olan karayolları çalışanlarımızın hakkını ödeyemeyiz. Onların bu özvrili hizmetleri sayesinde 43 ili birbirine bağlayan Kırıkkalemiz’de güvenle yollara çıkıyoruz. Emekleri çoktur, her daim takdir ediyoruz.” dedi.

KARAYOLLARINDA TAŞERON ÇALIŞANLARIMIZA KADRO VERİLMELİDİR

Ziyareti sırasında karayollarında çalışan taşeron işçilerin beklentilerini bildiğini ifade eden milletvekili Öztürk; “Son çıkarılan yasa görüşmelerinde karayolları ve diğer kamu kurumlarında kadro imkânından faydalanamayan çalışanlarımız gündeme gelmiş ancak yaşanan ağır ve yıkıcı deprem felaketi nedeniyle devletin bazı mali aktarımlar yapması gerekmişti. Şimdi TBMM açıldığında inanıyorum ki; öncelikli olarak karayolları çalışanları da olmak üzere kamudaki tüm taşeron çalışanların kadro surunu çözülecektir. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız’da bu yönde çalışmaların devam ettiğini Sayın Bakanımız açıklamıştı. İlgili yasa TBMM’ye ulaştığında, MHP de en güçlü desteği verecek ve Türkiye’de taşeron çalışan kalmayacaktır.” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu