Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Teleses 28 yaşında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Teleses 28 yaşında - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriAnkara’nın en gözde şirketlerinden Teleses, 28’inci kuruluş yıldönümünü Anadolu Oteli’nde çalışanları ile birlikte kutladı. Çalışanların aileleleri ile birlikte katıldığı gala gecesinde Fatih Demirhan ve Özer Balkan sahne aldılar.

ÇALIŞMAK İBADETTİR

gala gecesinde Fatih Demirhan ve Özer Balkan’ın birbirinden güzel şarkılarına ve türkülerle eğlenen çalışanlara, Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Kırkkaleli iş adamı Recep Uzelli konuşma yaptı. Teleses’in 1987 yılından beri, gerek Cep Telefonu sektöründe ve gerekse de Telekom sektöründe hep öncü olduğundan bahseden Uzelli, “Çalışmak, bizi şu üç beladan kurtarır: Can sıkıntısı, kötü alışkanlıklar ve yoksulluk ve dinimize göre de çalışmak, bir ibadettir. Baş döndürücü bir hızla gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurabilmemiz için daha çok çalışmaya ihtiyacımız var.” sözleriyle çalışmanın önemine vurgu yaptı. Uzelli ayrıca Türk şirketlerinin kısa ömürlü olmasının genç girişimcilerin cesaretini kırdığını söyledi. “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin açıkladığı verilere göre 2014 yılında Türkiye’de kurulan şirket sayısı 125.000 adet, kapatılan şirket sayısı ise 108.000 adet, Türkiye’de şirketlerin ortalama ömrü 12 yıl. Dolaysıyla 28 yılı geride bırakmak bir şirket için önemlidir” diyerek, Teleses’in son 30 yılda yaşanan büyük teknolojik gelişimin en azında Türkiye’de en önemli şirketlerinden biri olduğunu belirtti. Hayırsever kişiliği ile de tanınan Recep Uzelli, 2009 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından üstü hizmet madalyası ile ödüllendirilmişti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu