Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Türk Eğitim Sen, 1 Mayıs’ta Eskişehir’de

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Eğitim Sen, 1 Mayıs’ta Eskişehir’de

Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde” Eskişehir’de olacaklarını ifade etti. Karabacak, “Kırıkkale’den 4 otobüsle ve 25 ilden gelecek arkadaşlarımızla orada olacağız” dedi.

 

ESKİŞEHİR’E GİDECEKLER

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak açıklamalarda bulundu. Karabacak, “Türkiye Kamu-Sen olarak Kırıkkale’den 4 otobüsle ve 25 ilden gelecek arkadaşlarımızla, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde Eskişehir’de olacak, Atatürk Bulvarı Migros karşısında saat 11.00’da toplanarak, Odun Pazarı Meydanına yürüyeceğiz” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK

Karabacak, “1 Mayıs, ülkede kargaşa, terör yaratma günü değil, çalışma hayatının tüm problemlerinin gündeme geldiği bir gün olarak kutlanmalıdır. Kadrosuz, güvencesiz çalışmanın, neredeyse, asıl istihdam biçimi haline getirilmek istendiği, işsizliğin %13’e yükseldiği, gelir dağılımı adaletinin sağlanamadığı, yandaş kadrolar oluşturmak için her türlü gayri ahlaki ve hukuki mevzuatın çıkarıldığı ülkemizde, bu uygulamalara sessiz kalınamaz. Türkiye Kamu-Sen, 1 Mayıs’ı adına uygun olarak kutlama azim ve kararındadır. Kırıkkale’ deki tüm Kamu çalışanlarını Eskişehir Odun Pazarı Meydanına hareket etmek üzere 1 Mayıs Pazartesi saat 06.00’da Cumhuriyet Meydanına bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber: Veli Yılmaz

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x