Eğitim

Kırıkkale’de Öğrenci Velisi Öğretmeni Darp Etti

Kırıkkale Şehit Ferhat Bozkurt İlköğretim Okulu'nda görevli Öğretmen Mustafa Kitapçı bir veli tarafından darp edildi. Olaya Türk Eğitim-Sen büyük tepki gösterdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Şehit Ferhat Bozkurt İlköğretim Okulu’nda görevli Öğretmen Mustafa Kitapçı bir veli tarafından darp edildi. Olaya Türk Eğitim-Sen büyük tepki gösterdi.

YETER ARTIK
Kamusen il temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak konu hakkında yapmış olduğu açıklamada sert mesajlar verdi.Karabacak açıklamasında “Eğitimde şiddet olayıyla karşılaşmadığımız gün yok artık. Ne istiyorsunuz anlamadık ki. Tek derdi eğitim öğretim olan, evlatlarınızı; ailesine, milletine , devletine faydalı bir birey olarak yetişmesi için çırpınan bir öğretmenle şiddete başvuracak kadar nasıl bir husumetiniz olabilir.Bugün Kale Şehit Ferhat Bozkurt İlkokulu’nda meslektaşımız Mustafa Kitapçı  bir veli tarafından darp edilmiştir. Öğretmenimize çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.Bunu yapanı da şiddetle kınıyorum. Meslektaşımızın yanındayız. Biz de sonuna kadar durumun takipçisi olacağız.”dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Kırıkkale Öğretmen
Kırıkkale Öğretmen
2 Haziran 2024 19:03

Herkes tarafından bilinen şube müdürlerinden bazıları sadece veli için öğretmeni kendi sınıfında aşağılayıp kızabiliyor.Öğretmenin itibarı ve şerefiyle oynayabiliyorlar.
Yine Kırıkkale de bir ilkokulda öğretmen öğrencilerinin yanında aşağılanıyor,azarlanıyor.Tek fark bunu yapan Veli değil veli adına yapan Şube müdürü.
İlgili öğretmene ayar verilmeye çalışıyor ve sessiz kalmaya zorlanıyor.
Bu öğretmen sevilen ve başarılı ve de yılların öğretmeni.
O öğretmen bunlara sessiz kalırken bunu yapan yetkililer bunla övünerek başkalarına anlatabiliyorlar.
Belki de bunun gibi onlarca olay var.Eğitimcilere değer verelim.Bu gibi olaylar küçük bir araştırma ile doğrulanıp kanıtlanabilir.
Bütün Öğretmenlerimize sevgi ve saygılarla.

Doğru Birey
Doğru Birey
Reply to  Kırıkkale Öğretmen
7 Haziran 2024 09:47

Zannedersem yeni olmuş bir olay Şube Müdürüne RAM dan bir öğretmen de eşlik ediyor.Zaten sorulduğunda olanları söyleyecektir.Bağlarbaşında bir ilkokulda olmuş.Kadrolu öğretmeni ücretli öğretmen zannettiklerinden öğrencilerinin yanında azarlayıp, bağırmışlar.Ama Vali Yardımcısı adına geldiklerini söyledikleri için okul ve öğretmenler sessiz kalmışlar.Üzücü ve ibretlik.

Kırıkkale Şehrimiz
Kırıkkale Şehrimiz
Reply to  Doğru Birey
22 Haziran 2024 19:02

Zaten ilgili mahallede bir ya da iki okul vardır. Valilik gerekli incelemeyi yapmıştır.Bence en üzücü tarafı bu öğrenciler özel eğitim öğrencileri ve bunu yapanlarda özel eğitimden sorumlu yetkililer.

Başa dön tuşu
3
0
Would love your thoughts, please comment.x