Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Türk Sağlık Sen başarıyı ödüllendirdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Sağlık Sen Kırıkkale Şubesi Kadın Kolları tarafından bu yıl üniversiteye giriş sınavlarında Türkiye ve il derecesi yapan üye çocuklarının başarısını tebrik etmek amacıyla tören düzenledi. Törene katılan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk öğrencileri ve sağlık çalışanı velilerini tebrik etti.

BAŞARILAR DİLEDİLER

Sağlık Sen Kırıkkale Şubesi, çocukları Türkiye ve il derecesi yapan sağlık çalışanları ve öğrencileri tebrik etmek amacıyla kutlama programı düzenledi. Yemekli programda pasta kesildi ikramlarda bulunuldu. Törende konuşan Türk Sağlık sen Kırıkkale Şube Başkanı Murat Buluç “Türk Sağlık-Sen Kırıkkale Şubesi Kadın Kollarımızın Düzenlediği Üniversite Giriş Sınavında İlk 5’e giren öğrencilere başarılarının devamını diledik. Programımıza katılan Kırıkkale MHP Milletvekilimiz Halil Öztürk ve Eşi Av. Serpil Öztürk çocuklarımıza hediyelerini ve ilk burslarını takdim ettiler. Ayrıca İlk 3’e giren öğrencilerimizin ailelerinin sağlık camiasından olması ayrı bir mutluluk vermiştir. Böyle bir organizasyona önayak olan Kadın Kolları Başkanımız Zuhal Arpacı’ya teşekkür ediyorum, çocuklarımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

KIRIKKALE’NİN GURURLARI

2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS)  Kırıkkale’mizde ilk 5’e, Türkiye çapında ilk 700’de giren genç kardeşlerimiz ile birlikteyiz. Çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi takdim ederken; dereceleri, başarıları daim olsun diyoruz. Kırıkkale’nin Gururları, Genç Kahramanlar başta sizler olmak üzere, anne babalarınızı ve öğretmenlerinizi yürekten kutluyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x