Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Türk Sağlık-Sen’de Murat Buluc İle Yola Devam

Türk Sağlık-Sen Kırıkkale Şube 7. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirildi. Yapılan kurul sonunda Başkanlığı yürüten Murat Buluc, yeniden başkanlığa seçildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Sağlık-Sen Kırıkkale Şube 7. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirildi. Yapılan kurul sonunda Başkanlığı yürüten Murat Buluc, yeniden başkanlığa seçildi.

Katılım Yüksek Oldu

Büyük bir coşku içinde gerçekleşen Genel Kurulda konuşan Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Murat Buluc, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Konuşmasının başında Buluc, “Aramızda bulunmasını çok istediğimiz lakin parti programı nedeni ile aramızda bulunamayan MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk beye, katılımlarından dolayı MHP İl Başkanımız Erdal Baloğlu beye, genel merkez programı nedeni ile aramızda bulunamayan Ülkü Ocakları İl Başkanımız Tuner Alp Tekin beye, MHP Merkez İlçe Başkanımız Murat Abalı beye, MHP Kadın Kolları Başkanımız Melike Boran hanımefendiye, Yahşihan Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz beye, MHP Merkez İlçe Başkan Yardımcımız Hacı Çalı beye, Türkiye Kamu-Sen Kırıkkale Şube Başkanlarım Yücek Karacabak beye, sendikamızın çok kıymetli üyelerine ve kıymetli misafirlerimize; seçim sonrası bizleri eğlendiren üyemiz delegemiz Serkan Şahin’e ve MERSAN Kongre ve Balo Salonu yetkililerine teşekkür ederim.”Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Buluc, “Güzel bir genel kurul oluyor. Katılım beni çok mutlu etti. Bu katılım bizim birlik ve beraberliğimizi gösteriyor. Ne mutlu bize.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x