Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

TÜRK BAYRAĞI satışı arttı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Son günlerde Türkiye’nin dört bir yanında bölücü terör örgütü PKK’nın güvenlik güçlerine yaptığı saldırıları protesto etmek için sokaklara dökülen vatandaşlar, bayrak satışlarında artışa neden oldu.
 
TÜKENME NOKTASINA GELDİ
Artan terör olayları ve gelen şehit haberlerine tepki için çok sayıda vatandaş ya evine Türk bayrağı asıyor ya da eline bayrak alıp yürüyor. Durum böyle olunca fiyatları 2,5 TL ile 30 TL arasında değişen Türk bayrakları raflarda tükenme noktasına geldi. Satışların hatırı sayılır bir şekilde yükseldiğini ancak bundan memnun olmadıklarını belirten bayrak satan esnafı, bayrak stoklarının neredeyse tükendiğini söyledi.
 
DERİNDEN YARALIYOR
Terör olaylarının vatandaşın bayrak sevgisini arttırdığını söyleyen Erdinç  Dinçer  “Biz, terör olmasın bayrak satışlarımız da normal seyrinde devam etsin istiyoruz. Bu terör belası ülkemizi çok derinden yaralıyor. Terör, savaşın en kahpece şekli. Millet olarak birlik olma zamanı. Çok üzgünüz. Terör olmasın, biz de bayrak satmayalım” dedi.Hafta başından beri bayrak satışlarının 2-3 kat arttığını söyleyen Erdinç Dinçer ise bayrak satışında artışlara bu olayların sebebiyet vermesini istemediklerini ifade etti.Kırıkkale İzmir caddesi  Çarşısı esnafı da dükkanlarını ay-yıldızlı bayraklarla süsledi. Hemen, hemen her dükkanın camında asılı olan Türk bayrakları tarihi caddeye  farklı bir hava kattı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu