Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Vural-Han Grup'tan Destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara’da ve ilimizde adından sıkça söz ettiren Vural-Han Grup Türk Metal Kırıkkalespor taraftar gruplarının şehir genelinde astığı bayraklara destek verdi.
 
HER ZAMAN DESTEKÇİYİZ
İlimizde yaptığı işler ile her zaman adından sıkça söz ettiren Vural-Han Grup Türk Metal Kırıkkalespor’a destek vermeye devam ediyor. 3.lig için emin adımlarla ilerleyen Türk Metal Kırıkkalrspor’a destek veren Vural-Han Grup şehrin en işlek caddesine bayrak astırdı. Taraftar grupları ise Vural-Han Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural’a teşekkür ettiler. Denizhan Vural ise her zaman spor ve sporcunun yanında olduklarını ifade etti.
 
BİZDE KATKIDA BULUNDUK
Vural-Han Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural yaptığı açıklamada, “Kırıkkalespor emin adımlarla 3. Lige ilerliyor bizde şirket olarak her zaman yanlarındayız gerek taraftar kulüpleri gerekse Kırıkkalespor kulübüne her zaman destek veriyoruz. Şehrimizin takımına sahip çıkmalıyız. Yaptığımız çalışmalar kapsamında ise son olarak taraftar gruplarının astığı destek bayraklarına bizde katkıda bulunduk” şekillinde konuştu
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu