Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyasetYahşihan

Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Daha önce görevden alınan Ak Parti Yahşihan İlçe Başkanı Aydın Demirdirek’in yerine atama yapıldı. Ak Parti Genel Merkezi tarafından Ak Parti Yahşihan İlçe Başkanlığına Hüseyin Şenol getirildi.

DEMİRDİREK GÖREVDEN ALINMIŞTI

Ak Parti Yahşihan İlçe Başkanlığı görevini yürüten Aydın Demirdirek 2 Ekim 2016’da görevden alınmış ve yerine kimin getirileceği merak konusu olmuştu. Kamuoyunda Yahşihan İlçe Başkanlığı için onlarca isim geçerken her geçen gün başka bir isim gündeme gelmişti. Önceki gün Ak Parti Genel Merkezi tarafından son mülakatlar yapılırken Yahşihan’ın yeni ilçe başkanı belirlendi.

YENİ BAŞKAN HÜSEYİN ŞENOL

Ak Parti Genel Merkezine çağırılan aday arasında yapılan son mülakat sonrası Ak Parti Yahşihan İlçe Başkanlığına Hüseyin Şenol getirildi. Genel Merkez tarafından uzun süre yapılan araştırma ve inceleme neticesinde göreve getirilen Şenol “Ak Davamızın kurlu davasına İlk Günkü Aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz. Makamlar gelip geçicidir, önemli olan geleceğe dair izler bırakmaktır. Ak Parti Yahşihan’da güçlü bir parti. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Sungur’un hizmetleri sayesinde seçmenimizin karşısına gururla çıkabiliyoruz. Allah yeni görevimizde bizleri başarılı kullarından eylesin.” Sözlerini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x