Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Yarışmanın Birincisi Neslihan Karakoç

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Uluslararası Sterilizasyon Cerrahi Enfeksiyon Hemşireleri Derneğinin düzenlemiş olduğu; Hemşireliği en iyi tanımlayan slogan yarışmasında “Yaşamında “Yaşatmayı” Seçen Sessiz Kahramanlar“ sloganıyla, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Genel Cerrahi Servisi hemşirelerinden Hemşire Neslihan Karakoç, birincilik ödülüne layık görüldü.

HABER: YELİZ ERDEM

Düzenlenen yarışmada birinci seçilen Yüksek İhtisas Hastanesi Hemşirelerinden Neslihan Karakoç’un ödülü Hastane Yöneticileri, Dernek Başkanı, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve Dernek Üyeleri tarafından takdim edildi. Birincilik mutluluğunu yaşayan hemşire Karakoç “Hemşirelik mesleğimi icra ederken; mesleki eğitimimin yanında, insani boyutunun da önemli olduğunun düşüncesindeyim. Buradan yola çıkarak hemşireliğin bir kahramanlık olduğunu, özellikle covid-19 zamanında daha çok anlayıp bu sloganın hemşireliği tanımladığını düşünerek yarışmaya katıldım. Ödülü hem kendi adıma hem de hastanemizde ki sessiz kahramanlar adına kabul edip, teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu