Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkale’de özel sporcular şampiyonluk için yarıştı

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün önderliğinde düzenlenen Okul Sporları kapsamındaki Özel Sporcular (Down, Mental, Otistik) Atletizm Müsabakaları, Başpınar Stadyumu'nda büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün önderliğinde düzenlenen Okul Sporları kapsamındaki Özel Sporcular (Down, Mental, Otistik) Atletizm Müsabakaları, Başpınar Stadyumu’nda büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

ÖDÜLLERİ TÖRENLE TAKDİM EDİLDİ

Yarışmada Down Sendromu, Otizm ve Mental kategorilerinde mücadele eden özel sporcular, atletizmin farklı dallarında kıyasıya yarıştı. Heyecanla takip edilen müsabakalarda dereceye giren sporculara ödülleri törenle takdim edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş yaptığı açıklamada, özel sporcuların spora katılımının önemini vurgulayarak şunları söyledi: “Engelli kardeşlerimizin spora katılımını teşvik etmek ve onların toplumla iç içe olmalarını sağlamak bizim için çok önemli. Bu tür organizasyonlar ile özel sporcularımızın yeteneklerini sergilemelerine ve özgüvenlerini geliştirmelerine imkan sağlıyoruz.”

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Törene katılan veliler de çocuklarının böylesine bir organizasyonda yer almasına büyük sevinç duyduklarını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler. Kırıkkale’de özel sporculara yönelik düzenlenen bu anlamlı etkinlik, hem sporcular hem de izleyiciler için unutulmaz bir gün olmayı başardı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x