Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Zabıt katibi Doğan, Müge Anlı’nın programında aranıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de bir süre önce Adliye’den ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 44 yaşındaki zabıt katibi Ömer Doğan, şimdide TV programı ile aranıyor. ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Ömer Doğan’ın yakınları olayın detaylarını anlattı.

HERHANGİ BİR İZE RASTLANMAMIŞTI

Kırıkkale’de 30 Temmuz’da adliyeden çıktıktan sonra ortadan kaybolan 44 yaşındaki zabıt katibi Ömer Doğan’ı arama çalışmaları devam ediyor. ATV’de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında zabıt katibi Ömer Doğan’ın şüpheli kaybı araştırılıyor. TV programına katılan Doğan’ın yakınları kayıp zabıt katibinin bulunması için yardım istedi. Kırıkkale’de oturan evli ve 2 çocuk babası zabıt katibi Ömer Doğan, 30 temmuz sabah saatlerinde işe gitmek için Sanayi Mahallesi’ndeki evinden çıktı. Mesai saatleri içinde Kırıkkale Adliyesi’ne gelen Doğan, saat 10.00 sıralarında dışarı çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Yakınlarının ihbarı üzerine çalışma başlatan jandarma ve polis ekipleri, çevredeki mobese kameralarını inceledi. Yapılan inceleme üzerine Doğan’ın Balışeyh ilçesine bağlı Dikmen köyüne gittiğini tespit edildi. Köyde yapılan aramada Doğan’a ait herhangi bir ize rastlanmadı. Olayla ilgili olarak Ömer Doğan’ın kaybolduğu gün yanında olduğu belirlenen yeğeni Hakan Doğan gözaltına alındı. Ömer Doğan’ı arama çalışmalarına jandarmaya ait kadavra köpekleri ‘Mavi’, ‘Konuk’ ile iz takip köpeği ‘Oyuk’ ile çalışmalarda yer aldı. 3 köpek Dikmen köyünde Doğan’a ait evin çevresinde çalışma yürütmüştü. Ancak Ömer Doğan’dan bir iz bulunamadı.

ÇİFTLİKTE ARAMA YAPILMIŞTI

İddiaya göre Hakan Doğan olay günü Ömer Doğan’ın yanında olduğunu doğrulayarak, “Ömer bana, ‘her şeyden bıktım, ben gidiyorum’ dedi ve gitti” dediği söyleniyor. Olayın ardından savcılığın Hakan Doğan’ı tutuklama istemiyle mahkemeye sevk ettiği, ancak mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi. Müge Anlı, daha önce kaybolup cansız bedenleri bulunan 2 çocuğun olayın aydınlatılması için yine kendilerine gelindiğini söyledi. Müge Anlı 5 yıl önce bu iki kardeşin dosyasını incelerlerken Hakan Doğan’ın “100 bin lira verin bana, ben bu olayı çözerim” dediğini aktardı. Ayrıca 10 Eylül’deki programda Ömer Doğan’ın telefon simnyallerinin son alındığı çiftlikte arama yapıldı ve boş şarjör bulundu. Jandarmanın detayları aramasının sonucunda Ömer Doğan’a ait bir ize rastlanılmazken aile sinir krizi geçirdi. Daha önce de cinayet suçlamasıyla Tatlı Sert programına konuk olan Hakan Doğan, Müge Anlı tarafından stüdyoya davet edildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x