Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Ziraat Bankası gençleri unutmadı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bankacılık sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Ziraat Bankası, kış soğuklarında üniversiteli öğrencileri unutmadı. Ziraat Bankası Kale Şubesi, yapığı yeniliklerle, öğrencileri ve müşterilerine her türlü imkânı sağlıyor.
 
İÇECEK İKRAMLARI YAPILIYOR
Ziraat Bankası, Kırıkkale Üniversite öğrencilerine daha iyi hizmet verebilmek için öğle paydoslarını dahi feda ediyor. Gelen öğrencilere bir ağabey ve abla şefkatiyle yaklaşan banka çalışanları, gelen müşterilerine şekerin yanında, kuru pasta, meyve suyu, oralet ve çay ikramında bulunuyorlar. Bankada kendi evlerinde gibi hisseden öğrenciler, bankada memnun bir şekilde ayrılıyorlar. Genç Bankkart, almak isteyen öğrenciler, uzun kuyruklar oluşturuyorlar. Bu zaman kadar bine yakın öğrenci ücretsiz kart almak için müracaat etti.
 
KREDİ KARTININ ÖZELLİKLERİ
Ziraat Bankası tarafından gençlere yönelik sunulan imkanlar hakkında verilen bilgilerde şu ifadeler yer aldı; “Genç Bankkart ve Genç Kart, tek kart üzerinde birleşti; Yapman gereken tek şey alışveriş yaparken, para çekerken istediğin kartı seçmek!​​ Kredi Yurtlar Kurumu´ndan (KYK) burs ya da öğrenim kredisi alan genç, sana özel tasarlanan bu ürün ile tek kartta hem banka kartı hem de kredi kartının özelliklerini bir arada bulabilirsin.”
 
MASRAFSIZ 350 EKSTRA ALIŞVERİŞ
Üstelik hesabında para olmadığında da faizsiz masrafsız 350 TL ekstra alışveriş fırsatı sunan Harçlık Avans´ını KYK bursun ya da öğrenim kredin devam ettiği sürece kullanabilirsin. Sen de KYK´dan burs ya da öğrenim kredisi alıyorsan, Genç Bankkart´a ve Harçlık Avans´a başvur. Bankamızdan daha önce teslim aldığın Genç Bankkart´ın varsa bu kartını en yakın Şubemizden anında kredi kartı özellikli yeni Genç Bankkart ile değiştirerek banka kartını ve kredi kartını tek kartta birleştirebilirsin. Genç Bankkart´a hemen başvurmak için GENC BANKKART yaz, 4747´ye gönder.”
 
AKLINDA TUTMANA GEREK YOK
“Eğer yeni Genç Bankkart´ım var, kredi kartı özelliğini açtırmak istiyorum diyorsan, başvuruyu en yakın Şubemize kolayca yapabilirsin. Kredi kartı özelliği açıldıktan sonra artık alışverişlerini ister banka kartı/Harçlık Avans limitin ile istersen de kredi kartı limitinden yapabilirsin. İşlem yaparken POS veya ATM´de önce hangi özelliği kullanmak istediğini seç. Sonra kartınla işleme devam et. Hem de ayrı şifreleri aklında tutmana gerek yok, şifre ortak.”
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​HER AY 350 TL EKSTRA
“Nakit ihtiyacını, Türkiye´nin dört bir yanına yayılmış ATM´lerimizden, ayrıca yurt içi ve yurt dışındaki MasterCard amblemli diğer tüm ATM´lerden anında karşılayabilirsin.​ Harçlık Avans ile hesabında para olmasa da her ay 350 TL ekstra alışveriş yapabilirsin. KYK ödemen devam ettiği sürece bu fırsattan faizsiz/masrafsız yararlanabilirsin. Her ay kullandığın Harçlık Avans bakiyesi, KYK burs/öğrenim kredisi ödemen içerisinden otomatik olarak tahsil edilir. Yurt içinde ve yurt dışında alışveriş işlemlerini şifre girerek güvenle gerçekleştirebilirsin.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu