GündemKırıkkaleManşet

Etimesgut’ta ki Kırıkkaleliler başkanlarını ağırladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Etimesgut Kırıkkaleliler Derneği yönetim kurulu toplantısı Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya ve Kırıkkaleliler Vakfı Başkanı Aytekin Araç’ın katılımıyla yapıldı.

 

ANKARA’DA BU RUHU DAHA DA CANLANDIRMALIYIZ

Dernek Başkanı Abdullah Polat’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen sabah kahvaltılı toplantıya dernek yönetim kurulu üyeleri ve diğer yöneticiler aileleriyle birlikte katıldı. Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya Ankara’da yaşayan Kırıkkalelilerin birlik beraberliğini sağlamak ve Ankara’da Kırıkkalelik ruhunu canlandırabilmek amacıyla Kırıkkaleliler Vakfı ve Kırıkkaleli işadamları ve yöneticiler derneği ile işbirliği içerisinde birlikte hareket ettiklerini dile getirdi. Ankara’da Kırıkkalelilerin daha güçlü olacağını ifade eden Sertkaya Etimesgut’ta yaşayan Kırıkkalelilerin de güzel bir birlik beraberlik örneği sergilediğine dikkat çekti.

 

VAKIF OLARAK SOSYAL VE KÜLTÜREL HİZMETLERLE GELİYORUZ

Kırıkkaleliler Vakfı Başkanı Aytekin Araç, vakıf çalışmaları hakkında Etimesgut’ta yaşayan Kırıkkalelilere bilgi verirken, yeni hizmet binalarının tadilat çalışmalarının tamamlandığını ve en kısa süre içerisinde Kırıkkaleliler Vakfının çalışmalarına kendi yerinde devam edeceğini aktardı. Vakıf olarak gerek sosyal, gerekse kültürel pek çok alanda önemli çalışmalara imza atacaklarını belirten Aytekin Araç, Ankara’da Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu ve Kırıkkaleli işadamları ve yöneticileri derneği ile oluşturdukları güç birliğinin her geçen gün dahada güçlendiğine dikkat çekti. Etimesgut’ta yaşayan Kırıkkaleli hemşehrilerinin birlik beraberliğini önemsediklerini de söyleyerek Etimesgut Kırıkkaleliler Derneği Başkanı Abdullah Polat ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu