Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Evliya Çelebi’den Kutlu Doğum

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Evliya Çelebi İlk ve Ortaokulu tarafından ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri ‘Peygamberimi Öğreniyorum’ isimli kitap okuma yarışmasının ödül töreni düzenlendi. Renkli görüntülerin yaşandığı törende dereceye giren öğrencilere okul yönetimi tarafından ödülleri takdim edildi.

 

Eğitim ve öğretim alanında öğrencilerine yönelik sağladığı çalışmalarla adından söz ettiren Evliya Çelebi İlk ve Ortaokulu, geçtiğimiz gün Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri ‘Peygamberimizin Hayatı’ isimli kitap okuma yarışmasının ödül töreni düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler de sunuldu.

 

İZLEYENLERDEN BÜYÜK ALKIŞ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan program, Gayret Camii İmam Hatibi Mustafa Öney’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Öğrencilerin Peygamber Efendimiz için söyledikleri şiirler ve ilahiler izleyenlerden büyük alkış aldı. Daha sonra öğretmen, öğrenci ve veliler tarafından yapılan hatimlerin duası da imam Murat Taşdemir tarafından yapıldı.

 

ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Etkinlikte dördüncü sınıf öğrencisi Iraklı mülteci Ali Sefa’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim, programa katılanlara duygusal anlar yaşattı. Din bilgisi dersi öğretmeni Çiğdem Koç’un gayretleriyle hazırlanan ‘Peygamberimi Öğreniyorum’ isimli kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

KİTAP OKUMAYA TEŞVİK EDİYOR

Törende konuşma yapan Okul Müdürü Fatih Toraman, ”Bugünkü programımıza katkıda bulunan öğrenci velilerimize, öğretmenlere ve öğrencilerimize öğretmenleri dahilinde teşekkür ederim. Bu kitabı alıp okutan, değerlendirmelere tabii tutan öğretmenlerimizin amacı öğrencilerimize kitap okumaya teşvik etmek olmuştur. Meslektaşlarım okul müdürlerime, öğretmenlerimize ve Ailelerimize, hocalarımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x